Prmocijska delavnica - "Open Innovation in AgriFood" 2017
Objavljeno 22. 08. 2017
študentsko

UIP v sodelovanju z Agencijo SPIRZI v okviru programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017 "SIO 2016-2017" organizira promocijsko delavnico za študente, zaposlene in raziskovalce UP, ter drugo zainteresirano javnost s predstavitvijo "nacionalnega poziva za inovativne projekte v agroživilstvu 2017".

Natečaj in program predizbora na nacionalni ravni »Open Innovation in Agrifood« bo predstavljen v  četrtek, 24. 8. 2017, ob 11.00 uri v prostorih ŠCUP (Čevljarska 27, Koper). Obenem bodo predstavljene aktivnosti UIP do otvoritve globalnega poziva jeseni 2017 in izkušnje Andraža Zvonarja iz Zavoda Permafruit, ki se je lani uvrstil med 10 finalistov na globalni ravni in se udeležil »Global Innovation Camp« v Torinu.

 Program delavnice

Vabljeni!

Več na: http://uip.si/agrifood/

Monika Santorini, študentka dietetike
“Dodiplomski študij Zdravstvene nege na UP FVZ je zelo dinamičen in pester. Poleg predavanj, ki nam dajejo teoretično podlago, lahko novo pridobljeno znanje s pridom uporabljamo na kliničnih usposabljanjih in tudi kasneje pri svojem delu. Če te zanima delo z ljudmi in področje zdravstva, je to študij zate!” - Mirko Ilić, študent študijskega programa Zdravstvena nega UP FVZ
Monika Santorini, študentka dietetike
“Za študij dietetike sem se odločil, saj je to področje zelo perspektivno. V današnjih časih se soočamo z "epidemijo debelosti" in smo to kar jemo. Prav tako, je to edini študij v Sloveniji na področju prehranskega svetovanja, ker pa študij poteka na obali je to še samo dodaten plus. V času študija pridobiš ogromno teoretičnega znanja, ki ga lahko v času praktičnega usposabljanja podkrepiš s teorijo. Če te zanima zdrav način življenja in želiš svoje znanje deliti naprej potem je zagotovo študij Dietetike prava izbira zate.” - Žan Virtnik, študent študijskega programa Prehransko svetovanje - dietetika
Monika Santorini, študentka dietetike
“Na Fakulteto za vede o zdravju sem se vpisala, ker me je pritegnila študijska smer Prehransko svetovanje - dietetika. Ko sem razmišljala, da se vpišem v ta program, nisem vedela kakšne kompetence in znanja pridobimo po 3 letih študija, vendar sem po obisku informativnega dne ugotovila, da je to smer zame, saj tekom študija spoznaš vpliv hrane na človeško telo in zakaj je pomembno, da je naša hrana kakovostna. S študijskim programom Dietetike sem zadovoljna, študirati na obali pa ima tudi svoj čar.” - Nina Medved, študentka programa Prehransko svetovanje - dietetika

Študenti o nas

Prijava VIS

Prijava e-učilnica